calificarebarman.ro

Inscriere Curs Calificare Barman

Despre curs

Aceasta este primul curs de calificare din Romania acreditat  pentru barmani. Pana in prezent au urmat cursurile noastre peste 160 de persoane. Marius Nica, unul din cursantii nostri a castigat competitia de barista din 2012 si este frecvent chemat sa jurizeze diverse competitii pentru barmani.

Cursul cuprinde parte teoretica si practica.

La curs vei invata tot ce trebuie sa stie un barman profesionist:

 • conduita de bar,
 • gestiune,
 • dotarea si pregatirea barului,
 • istoria bauturilor si a cocktail-urilor,
 • mixologie,
 • speed service,
 • barista,
 • si multe altele

Despre acreditare

Diplomele sunt de calificare si sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Sunt valabile pe viata in Romania si Europa.

Unul dintre cele mai importante beneficii este ca iti poti face vechime pe meseria de barman si implicit sa primesti un salar mai mare (depinde de fiecare unitate in parte). In plus, unele unitati din domeniul Horeca cer diploma de calificare barman la angajare.

Conditii de inscriere

Conditiile de inscriere la cursul de calificare pentru ocupatia de barman sunt:

 • invatamant obligatoriu
 • apt din punct de vedere medical
 • nu este nevoie sa aveti o alta calificare (ospatar)

Cui ii este destinat cursul

Cursul este destinat persoanelor pasionate de acest domeniu, barmani incepatori si avansati si personalui din domeniul HORECA.

Alte beneficii

La o parte din cursantii nostri li se ofera posibilitatea unui loc de munca sau ceva temporar in cadrul evenimentelor. In plus se mai pot participa la diverse evenimente cum a fost caravana Jameson sau vizita la fabrica de bere Ursus.

Locatie

Cursul are loc in Cluj-Napoca, str. Samuil Micu nr6, la localul La Cizmarie.  (Ne-am mutat de la  The Gentlemen`s Club la Cizmarie)

Antet_Mov-300dpi

Pret

Pretul cursului este de 1400 lei. Mai multe detalii aici.

Durata

Cursul dureaza 4 luni. Programul sedintelor se va stabilii impreuna cu cursantii.

Inscrieri

Inscrierile se fac la numerele de telefon: 0758.279.159, 0742.150.705 sau pe mail office@calificarebarman.ro

Testimoniale

La acest curs am invatat tot ce m-a interesat despre bauturi si cocktailuri. Am invatat toate modurile de preparare pe care le-am pus si in practica.

Mi-a placut modul de predare si orele de practica.

Nu am ce obiecta despre acest curs, pentru ca totul a fost pe placul meu, mai ales ca dupa terminarea cursului cu ajutorul organizatorilor am avut cateva zile de lucru pentru a acumula mai multa experienta
In principiu e un curs in care ai multe de invatat.

“Cursul de barman a fost eficient. Informatiile primite si partea de practica m-au ajutat sa inteleg si sa inceperea aceastei meserii, dar stiu ca mai departe depinde de evolutia mea.

Sunt multumit de curs si recomand cu incredere pentru cei care doresc sa invete meseria de barman 

Am invatat o multime de lucruri noi la acest curs in special datorita lui Sorin. Teoria si practica au constituit o experienta mai mult decat placuta pentru mine. Atmosfera a fost una distinsa datorita lui Sorin si a celorlati colegi.

Dupa terminarea cursului, cu ajutorul celor care l-au organizat, mi-am gasit un loc de munca si am luat parte la diferite evenimente ca si barman.

Recomand cu caldura acest curs de barman – Baciu Catalin.

 Cursul in proportie de 95% este ok si se desfasoara intr-un mediu profesionist cu oameni experimentati si cuprinde tot ceea ce are nevoie un barman profesionist.

“In urma cursului am dobandit cunostintele necesare pentru a practica meseria de barman, am invatat foarte multe lucruri teoretice si practice. Am apreciat faptul ca practica s-a facut cu alcool, astfel am reusit sa cunosc gusturile care trebuie sa le aiba cocktail-urile precum si aspectul lor.
Persoana care preda cursul, stie foarte bine sa predea si sa explice nelamuririle pe care le-am avut. “

“Parerea mea despre aceast curs, este una favorabila din punctul meu de vedere fiindca ai sansa de a invata lucruri noi despre ocupatia de barman in afara de cele dobandite la locul de munca.”

“Am participat cu placere la fiecare ora de curs atat practica cat si teoretica. Am avut ocazia sa invat alaturi de un colectiv grozav, as recomanda cursul tuturor interesati de acest domeniu.”

Fotografii de ultimul examen