calificarebarman.ro

Cum a fost la Jameson Bus in Cluj Napoca

Echipa Jameson Romania i-a invitat pe cei mai curiosi dintre consumatorii sai clujeni, la o experienta inedita, intr-un cadru original si incitant la care au participat si o poarte dintre cursanti.

Pe parcursul acestei experiente, invitatii au descoperit intregul univers al whiskey-ului Irlandez numarul 1 in lume, Jameson Irish whiskey, alaturi de Cosmin Lupan, Brand Ambassador Jameson in Romania.

Invitatii au aflat povestea lui John Jameson si au apreciat adevarata calitate si finete a celui mai bine vandut whiskey Irlandez din lume, pe parcursul experientelor gazduite de Jameson Bus: camera de Screening, camera Triplei Distilari si Jameson Bar, locul unde s-au putut degusta long drink-urile preferate pe baza de Jameson, ghidati de un barman profesionist.

In camera de Screening, au aflat printr-o proiectie multimedia povestea brandului si a lui John Jameson, in timp ce in camera Triplei Distilari, au descoperit secretele productiei whiskey-ului Irlandez. La sfarsitul sesiunii de mentorat, afland mai multe despre diversitatea si versatilitatea brandului Jameson, toti cei prezenti au primit diplome de degustator de whiskey si numeroase surprize din partea Jameson Irish whiskey.

Jameson Bus a oferit experiente inedite invitatilor sai din Bucuresti (8-10 septembrie), Iasi (11 si 12 septembrie), Cluj (13 septembrie), Sibiu (14 septembrie) si din Timisoara (15 septembrie).

Jameson este whiskey-ul Irlandez numarul unu in lume, ce se bucura de aprecierea consumatorilor inca din 1780. Tripla distilare ii confera unicitatea fata de whisky-ul American si cel scotian.

Jameson este produs într-o unica distilerie pentru a se asigura controlul absolut al calitatii procesului de productie, de la etapa sortarii graului pana la cea a imbutelierii. Arta fabricarii Jameson inseamna in primul rand a obtine echilibrul perfect, alegand cantitatea si mixul potrivit al sortimentelor de orz, pentru a obtine notele naturale ce definesc gustul unic al produsului.

Jameson este un whiskey premium, dar fara sa devina pretentios, cu un spirit independent, destinat consumatorilor energici cu o viata sociala activa. Este whiskey-ul contemporan cu un gust distinctiv, ce a redefinit lumea bauturilor de gen, creând o “a treia cale” printre produse similare, cea a triplei distilari. Versatilitatea Jameson si gustul rafinat si fin sunt mereu aspectele dominante, indiferent de modalitatea in care il servesti, simplu cu gheata sau parte dintr-un long drink sau dintr-un cocktail.

Gama de sortimente Jameson Whiskey cuprinde: Jameson Irish Whiskey, Jameson Signature Reserve, Jameson 12 Year Old Limited Reserve, Jameson Gold Reserve, Jameson 18 Year Old Limited Reserve si Jameson Rarest Vintage Reserve.

Multumiri echipei Jameson Romania si 2ActivePr care au organizat o sesiune pentru cursantii nostri.